|
|
|
|
רוטב עגבניות בסיסי לפסטה
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
2 כפות שמן זית |
2 בצלים קצוצים דק |
2 שיני שום כתושות |
קופסא גדולה (800 גרם) עגבניות מרוסקות או קוביות |
1 קופסא קטנה של רסק עגבניות |
1 כף סוכר |
מלח ופלפל |
1 כפית ריחן מיובש |
1 כפית פטרוזיליה מיובשת או כף טרייה, קצוצה |
אופן ההכנה |
- מטגנים את הבצלים בשמן עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עוד דקה.
- מוסיפים את העגבניות המרוסקות או את קוביות העגבניות, וכן את העגבניות ברסק ואת כל יתר החומרים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים בסיר מכוסה כ 20 דקות.
| חזרה | | |