מינט ג'ולפ
/ סשה קוקלין
מגישים בכוסות גדולות ועבות, רצוי עם גומות, ופחות רחבות מכוס בירה. אם אין, אבל אפשר להשתמש בכל כוס ארוכה שבנמצא.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
4 גבעולים נענע עלים |
1 כף אבקת סוכר |
2 כפות מים |
110 מ"ל בורבון ויסקי אמריקני, למשל "JIM BEAM", אבל לא ג'ק דניאלס, שאיננו בורבון כי אם ויסקי מגבעות טנסי הירוקות |
אופן ההכנה |
בעזרת כותש תבלינים, כותשים את הנענע, אבקת הסוכר ומים. לערבב בפנים קרח ואת הבורבון.
|
חזרה |