ממרח אוזו וגבינת פטה
/ רוזאן גולד
מתאבן יווני להגשה עם פיתות חמימות ומלפפונים פרוסים.
|
חומרים
|
360 גרם גבינת פטה בחתיכה אחת |
3 כפות שמן זית |
1 כף אוזו אפשר עראק או פרנו |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- משרים בקערה עם מים קרים את הגבינה, מכסים למשך 30 דקות. מוציאים מהמים ומייבשים בעזרת מגבת נייר.
- מפוררים את הגבינה בקערת מעבד המזון. מפעילים את המעבד ומטפטפים פנימה את שמן הזית בהדרגה. מעבדים עד לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את האוזו ומעט פלפל שחור טחון טרי בוחשים היטב.
- מעבירים לצלחת הגשה או לקופסת איחסון. מצננים במקרר וממתינים שעתיים.
- מטפטפים למעלה מעט שמן זית לפני ההגשה
|
חזרה |