קרוטונים
/ ארז קומרובסקי (לחם ארז)
המתכון הוא לקרוטונים מלחם שאור בהיר אך אפשר להשתמש בכל סוג אחר של לחם או חלה. הכמויות בהתאם לטעם.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
לחם שאור בהיר |
שמן זית |
מלח גס |
שמיר קצוץ דק |
אופן ההכנה |
- מחממים תנור לחום נמוך- בינוני.
- קורעים את הלחם לפיסות קטנות או חותכים לריבועים.
- מערבבים בקערה את הלחם עם מעט שמן זית ועם כל שאר המצרכים.
- מפזרים על תבנית ומכניסים לתנור. מייבשים היטב ושומרים בכלי אטום.
|
חזרה |