שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

דג ביוגורט / עזה בן-בסט


חומרים (4 מנות)
4 פילה דג
מיץ לימון
מעט סירופ רימונים
שמן זית
עשבי תיבול (רוזמרין או מה שיש)
מלח , פלפל גרוס
מעט שום
יוגורט
אופן ההכנה
  1. משרים את הדג כחצי שעה עד שעה בתערובת של מיץ לימון, סירופ רימונים, מלח, פלפל ושום חתוך לפרוסות. מחממים את התנור לחום בינוני (160-150 מעלות צלזיוס ).
  2. מורחים תבנית מוארכת בשמן זית. מוציאים את הפילטים מהמרינדה, מושחים אותם בשמן ומניחים בתבנית. מפזרים מעל את עשבי התיבול ויוצקים את היוגורט. מכסים בנייר כסף. אופים בתנור כחצי שעה.
    אוכלים חם או קר.


חזרה