|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קבב בולגרי
/ יחיאל פילוסוף, "מפגש הבלקן".
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
400 גרם בשר צלעות כבש |
300 גרם צוואר בקר |
100 גרם שומן כבש |
2 פרוסות לחם לבן (ללא הקרום) שרויות במים וסחוטות |
1 ביצה |
1 בצל קצוץ |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
מלח ופלפל שחור |
פפריקה מתוקה |
אופן ההכנה |
- טוחנים את הבשר. מערבבים היטב. מערבבים עם יתרת החומרים מלבד הבצל והפטרוזיליה ומשהים למשך שעה.
- מערבבים שוב. מוסיפים את הבצל והפטרוזיליה ושוב מערבבים. צרים קציצות עגולות וצולים על הגריל כ 4-3 דקות מכל צד.
| חזרה | | |