|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
קבב טלה
/ חנוך בר שלום
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
500 גרם צוואר טלה טחון גס |
500 גרם כתף טלה טחון גס |
5 שיני שום כתוש |
בצל קצוץ דק |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
1/2 כפית בהרט |
מלח ופלפל |
1 כף אבקת סודה מהולה ב 1/2 כוס מים פושרים |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל החומרים למעט הסודה. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב. מכסים את התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות.
- יוצרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ 3 דקות מכל צד.
| חזרה | | |