שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

קבב טלה / חנוך בר שלום


חומרים
500 גרם צוואר טלה טחון גס
500 גרם כתף טלה טחון גס
5 שיני שום כתוש
בצל קצוץ דק
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
1/2 כפית בהרט
מלח ופלפל
1 כף אבקת סודה מהולה ב 1/2 כוס מים פושרים
אופן ההכנה
  1.  מערבבים את כל החומרים למעט הסודה. מוסיפים את המים עם הסודה ומערבבים היטב. מכסים את התערובת בניילון ושומרים במקרר למשך 4 שעות לפחות. 
  2.  יוצרים קציצות קטנות וצולים על הגריל כ 3 דקות מכל צד.


חזרה