|
|
|
|
סלט גרגרי חומוס
/ רן שמואלי
|
חומרים (10 מנות)
|
500 גרם גרגרי חומוס יבשים איכותיים |
3 בצלים גדולים קצוצים |
8 כפות שמן זית |
צרור כוסברה טרייה, ללא גבעולים, קצוצה גס |
ענף עלי נענע טריים, קצוצים גס |
מיץ מ 2 לימונים טריים |
2 שיני שום כתושות |
3 פלפלים אדומים קלויים על האש, או במחבת ללא שמן |
כפית גדושה של כמון טחון |
אופן ההכנה |
- משרים את גרגירי החומוס במים ומכסים למשך הלילה. למחרת שוטפים ומבשלים במים, ומכסים עד שהם מתרככים.
- קוצצים את הפלפלים הקלויים לקוביות קטנות. מערבבים את שאר החומרים יחד. טועמים ומוסיפים עוד כמון, מיץ לימון, או שמן זית לפי הטעם.
| חזרה | | |