שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט טונה טרייה, אטריות אורז ובצל ירוק / חנוך בר שלום


חומרים
100 גרם פילה טונה טרייה, מנוקה היטב ופרוס דק
1 כוס אטריות אורז מבושלות
לרוטב:
2 בצלים ירוקים פרוסים
1/4 כוס מיץ לימון טרי
1/2 כוס שמן זית
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורר
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מניחים את אטריות האורז בצלחת הגשה. מניחים מעל את פרוסות הטונה. מערבבים היטב את חומרי הרוטב. 10 דקות לפני ההגשה יוצקים מעל את הרוטב.
אפשר להחליף את הטונה בסלמון, לוקוס או פרידה טריים.


חזרה