|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פטריות שמפיניון ממולאות
/ שישי דרעי
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
20 פטריות שמפיניון גדולות |
4 שיני שום קצוצות |
50 גרם אגוזי פקאן לא קלויים |
50 גרם אגוזי קשיו קלויים |
1/2 כפית מלח |
פלפל שחור גרוס |
1/2 כוס שמן זית |
1 כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, טימין, ריחן). |
50 גרם חמאה |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
- מנקים את הפטריות ומנתקים את הרגליים בזהירות בעזרת סכין. מרוקנים קצת את הכיפות בעזרת כפית, כדי להשאיר מקום למלית.
- מכניסים למעבד מזון את רגלי הפטריות, השום, האגוזים, המלח, הפלפל, השמן ועשבי התיבול ומרסקים קצת, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
- ממלאים את הפטריות במלית ומסדרים בתבנית כשצדן הפתוח כלפי מעלה.
- מניחים על כל פטריה קוביית חמאה ואופים כ 15 דקות.
| חזרה | | |