שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פטריות שמפיניון ממולאות / שישי דרעי


חומרים (6 מנות)
20 פטריות שמפיניון גדולות
4 שיני שום קצוצות
50 גרם אגוזי פקאן לא קלויים
50 גרם אגוזי קשיו קלויים
1/2 כפית מלח
פלפל שחור גרוס
1/2 כוס שמן זית
1 כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (פטרוזיליה, כוסברה, טימין, ריחן).
50 גרם חמאה
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות צלזיוס).
  2. מנקים את הפטריות ומנתקים את הרגליים בזהירות בעזרת סכין. מרוקנים קצת את הכיפות בעזרת כפית, כדי להשאיר מקום למלית.
  3. מכניסים למעבד מזון את רגלי הפטריות, השום, האגוזים, המלח, הפלפל, השמן ועשבי התיבול ומרסקים קצת, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. ממלאים את הפטריות במלית ומסדרים בתבנית כשצדן הפתוח כלפי מעלה.
  5. מניחים על כל פטריה קוביית חמאה ואופים כ 15 דקות.

חזרה