|
|
|
|
קומקווטים (תפוזים סיניים) בסירופ
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
2 כוסות מים קרים |
1 כוס סוכר חום או סוכר דמררה |
1/2 כוס דבש |
500 גרם (כ-4 כוסות) קומקווטים |
אופן ההכנה |
- בסיר כבד מערבבים מים, סוכר ודבש. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה 10 דקות.
- חורצים את התפוזונים עם סכין ומוסיפים לתוך הסירופ. מרתיחים ומבשלים על אש נמוכה 45 דקות עד שעה (עד שהקליפות נראות שקופות) בוחשים מידי פעם.
- אורזים בצנצנות סטריליות (צנצנות שנטבלו במים רותחים).
| חזרה | | |