|
|
|
|
פשטידת פסטה עם בשר וכרוב
/ הדי שרון
|
חומרים
|
500 גרם פסטה |
2 בצלים קצוצים דק |
1 כרוב ירוק קטן חתוך לרצועות דקות |
500 גרם בשר בקר טחון (או עוף) |
2 כוסות עגבניות משומרות או טריות מרוסקות |
3-4 ביצים |
פטרוזיליה קצוצה או שמיר |
שמן מעט |
מלח ופלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים, טיפה פחות מהרגיל. מסננים ומצננים מתחת למי ברז זורמים.
- מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
- במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים, עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים. מגבירים את האש ומוסיפים את הכרוב.
- ממשיכים לטגן עד שמרבית המים מתאדים. מוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומערבבים עד שהבשר משחים ומתפורר לפירורים קטנים.
- מערבבים בעדינות את הפסטה ותערובת הבשר. מוסיפים עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה קצוצה וביצים.
- ממליחים, מפלפלים ויוצקים לתבנית אפייה משומנת.
- אופים 50-40 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומשחימה. אם משחים מדי, מכסים בנייר אלומיניום.
| חזרה | | |