שלח להדפסה  
מאפים מלוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פשטידת פסטה עם בשר וכרוב / הדי שרון


חומרים
500 גרם פסטה
2 בצלים קצוצים דק
1 כרוב ירוק קטן חתוך לרצועות דקות
500 גרם בשר בקר טחון (או עוף)
2 כוסות עגבניות משומרות או טריות מרוסקות
3-4 ביצים
פטרוזיליה קצוצה או שמיר
שמן מעט
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את הפסטה בהרבה מי מלח רותחים, טיפה פחות מהרגיל. מסננים ומצננים מתחת למי ברז זורמים.
  2. מחממים את התנור ל 180 מעלות צלזיוס.
  3. במחבת גדולה מחממים מעט שמן ומטגנים את הבצלים, עד שהם מתרככים אך לא מזהיבים. מגבירים את האש ומוסיפים את הכרוב.
  4. ממשיכים לטגן עד שמרבית המים מתאדים. מוסיפים את הבשר הטחון. מטגנים ומערבבים עד שהבשר משחים ומתפורר לפירורים קטנים.
  5. מערבבים בעדינות את הפסטה ותערובת הבשר. מוסיפים עגבניות מרוסקות, פטרוזיליה קצוצה וביצים.
  6. ממליחים, מפלפלים ויוצקים לתבנית אפייה משומנת.
  7. אופים 50-40 דקות, עד שהתערובת מתייצבת ומשחימה. אם משחים מדי, מכסים בנייר אלומיניום.


חזרה