פתיתים
/ רותי קינן
המתכון הבסיסי מבית אמא להכנת הפתיתים.
|
חומרים
|
2 בצלים גדולים |
3 כפות שמן חמאה או מרגרינה |
500 גרם פתיתים אפויים |
800 מ"ל מים רותחים או מרק רותח |
מלח ופלפל |
אופן ההכנה |
- קולפים את הבצלים וקוצצים אותם. מטגנים בשומן עד שהם מזהיבים קלות.
- מוסיפים את הפתיתים ובוחשים עד שהם מתכסים בשמן. מוסיפים את המים או המרק ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל.
- מנמיכים את הלהבה ומבשלים 6 דקות. מכסים את הסיר ומניחים לפתיתים "לנוח" בסיר מכוסה לפחות 5 דקות נוספות לפני שמגישים.
|
חזרה |