שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פתיתים / רותי קינן

המתכון הבסיסי מבית אמא להכנת הפתיתים.


חומרים
2 בצלים גדולים
3 כפות שמן חמאה או מרגרינה
500 גרם פתיתים אפויים
800 מ"ל מים רותחים או מרק רותח
מלח ופלפל
אופן ההכנה
  1. קולפים את הבצלים וקוצצים אותם. מטגנים בשומן עד שהם מזהיבים קלות.
  2. מוסיפים את הפתיתים ובוחשים עד שהם מתכסים בשמן. מוסיפים את המים או המרק ומביאים לרתיחה. מוסיפים מלח ופלפל.
  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 6 דקות. מכסים את הסיר ומניחים לפתיתים "לנוח" בסיר מכוסה לפחות 5 דקות נוספות לפני שמגישים.


חזרה