שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק עוף מהיר נוסח תאילנד / דליה פן-לרנר

מרק שטעמו חריף- חמצמץ.


חומרים
8 כוסות מרק עוף (אפשר מאבקה)
200 גרם חזה עוף פרוס לנתחים קטנים מוארכים
חופן פרחי ברוקולי
כרובית
פטריות
בצל פרוס
4-3 עלי חסה חתוכים לרצועות
חופן נבטים סיניים
200 גרם איטריות ביצים או אטריות אורז
2 כפות עלי כוסברה קצוצים
1 כף שבבי פלפל אדום חריף מיובש, או פלפלונים חריפים פרוסים
עשב לימון קצוץ או מיץ לימון לפי הטעם
מלח ופלפל
קמצוץ סוכר
1 כף רוטב סויה
עלי כוסברה לקישוט
2-3 כפות בוטנים קלויים קצוצים(לא הכרחי)
אופן ההכנה
  1. מרתיחים את מרק העוף בסיר גדול.
  2. מוסיפים את נתחי העוף, האטריות והירקות. מתבלים ומבשלים רק עד שהאטריות מוכנות והירקות עדיין פריכים.

    ההגשה: מעבירים לקערות מעטרים כל מנה בכמה עלי כוסברה שלמים ובבוטנים קצוצים.

חזרה