מרק תפוחי-אדמה וכרישה
/ חנוך (חני) פרבר
מרק טעים ופשוט להכנה, מתאים לימי החורף.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (7 מנות)
|
500 גרם תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות |
500 גרם כרישה רק החלק הלבן, פרוס לטבעות |
1 ליטר מים |
500 מ"ל חלב |
מלח ופלפל לבן |
להגשה: |
שמנת חמוצה |
עירית או שמיר |
אופן ההכנה |
מבשלים את תפוחי-האדמה והכרישה במים וחלב כשעה. מעבדים בבלנדר או במעבד מזון למחית נוזלית וחלקה ומגישים חם עם שמנת חמוצה ושמיר, או עירית קצוצה מעל.
|
חזרה |