שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק תפוחי-אדמה וכרישה / חנוך (חני) פרבר

מרק טעים ופשוט להכנה, מתאים לימי החורף.


חומרים (7 מנות)
500 גרם תפוחי אדמה קלופים חתוכים לקוביות
500 גרם כרישה רק החלק הלבן, פרוס לטבעות
1 ליטר מים
500 מ"ל חלב
מלח ופלפל לבן
להגשה:
שמנת חמוצה
עירית או שמיר
אופן ההכנה
מבשלים את תפוחי-האדמה והכרישה במים וחלב כשעה. מעבדים בבלנדר או במעבד מזון למחית נוזלית וחלקה ומגישים חם עם שמנת חמוצה ושמיר, או עירית קצוצה מעל.
חזרה