שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אורז עם חזה אווז / אביבית פריאל


חומרים (6 מנות)
1 כף שמן זית
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות צימוקים בהירים
1 כף שמן לטיגון
100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לרצועות
2 כוסות אורז לבן ארוך מבושל (ראו מתכון)
1/3 כוס עגבניות מיובשות
2 כפות צנוברים קלויים
1 בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה
  1. מערבבים את שמן הזית והחומץ ושורים בהם את הצימוקים.
  2. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חזה האווז טיגון קל.
  3. מערבבים את האורז, חזה האווז, העגבניות המיובשות והצנוברים. מוסיפים את הצימוקים עם הנוזלים ומערבבים. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.

חזרה