|
|
|
|
סלט אורז עם חזה אווז
/ אביבית פריאל
|
חומרים (6 מנות)
|
1 כף שמן זית |
1 כף חומץ בלסמי |
2 כפות צימוקים בהירים |
1 כף שמן לטיגון |
100 גרם חזה אווז מעושן חתוך לרצועות |
2 כוסות אורז לבן ארוך מבושל (ראו מתכון) |
1/3 כוס עגבניות מיובשות |
2 כפות צנוברים קלויים |
1 בצל ירוק קצוץ |
אופן ההכנה |
- מערבבים את שמן הזית והחומץ ושורים בהם את הצימוקים.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את חזה האווז טיגון קל.
- מערבבים את האורז, חזה האווז, העגבניות המיובשות והצנוברים. מוסיפים את הצימוקים עם הנוזלים ומערבבים. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.
| חזרה | | |