שלח להדפסה  
מנות ראשונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

חצילים ברוטב יוגורט ורימונים / חנוך בר-שלום


חומרים
5-4 חצילים
1 כוס יוגורט
3 כפות שמנת חמוצה
3 שיני שום כתושות
4 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
1 כוס גרגירי רימון
5 כפות רוקט חתוך לרצועות או 3 כפות נענע קצוצה
אופן ההכנה
  1. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי סנטימטר. זורים עליהן מעט מלח גס ומעמידים בצד ל-20 דקות.
  2. מנערים את פרוסות החצילים מהמלח ומטגנים במחבת עם שמן חם. מוציאים ומספיגים על מגבת נייר.
  3. מסדרים את פרוסות החציל על צלחת הגשה.
  4. מערבבים את היוגורט עם השמנת, השום ושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על החצילים, מפזרים מעל את הרוקאט או הנענע ואת הרימונים ומגישים.


חזרה