|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חצילים ברוטב יוגורט ורימונים
/ חנוך בר-שלום
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
5-4 חצילים |
1 כוס יוגורט |
3 כפות שמנת חמוצה |
3 שיני שום כתושות |
4 כפות שמן זית |
מלח |
פלפל שחור גרוס טרי |
1 כוס גרגירי רימון |
5 כפות רוקט חתוך לרצועות או 3 כפות נענע קצוצה |
אופן ההכנה |
- פורסים את החצילים לפרוסות בעובי סנטימטר. זורים עליהן מעט מלח גס ומעמידים בצד ל-20 דקות.
- מנערים את פרוסות החצילים מהמלח ומטגנים במחבת עם שמן חם. מוציאים ומספיגים על מגבת נייר.
- מסדרים את פרוסות החציל על צלחת הגשה.
- מערבבים את היוגורט עם השמנת, השום ושמן זית, ומתבלים במלח ופלפל. יוצקים את הרוטב על החצילים, מפזרים מעל את הרוקאט או הנענע ואת הרימונים ומגישים.
| חזרה | | |