|
|
|
|
פילה סלמון ברוטב ג'ינג'ר
|
חומרים (5 מנות)
|
5 נתחי סלמון |
למצע הירקות: |
2-3 גזרים חתוכים לרצועות דקות |
6 גבעולי סלרי עלים קצוצים |
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ |
6 שיני שום קצוצות |
לרוטב: |
1/2 כוס שמן זית |
1 כוס רוטב סויה |
1/4 כוס יין לבן יבש |
1 כפית מיץ לימון |
פלפל שחור גרוס |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום גבוהה (250 מעלות צלזיוס).
- מפזרים את הירקות בתבנית. מניחים את נתחי הסלמון על מצע הירקות.
- מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, ויוצקים על נתחי הסלמון שבתבנית.
- מכסים ביריעת נייר אלומיניום, ואופים כ 20 דקות בתנור (משך זמן הבישול תלוי בגודל נתחי הדגים).
| חזרה | | |