שלח להדפסה  
דגים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פילה סלמון ברוטב ג'ינג'ר


חומרים (5 מנות)
5 נתחי סלמון
למצע הירקות:
2-3 גזרים חתוכים לרצועות דקות
6 גבעולי סלרי עלים קצוצים
2 כפות ג'ינג'ר טרי קצוץ
6 שיני שום קצוצות
לרוטב:
1/2 כוס שמן זית
1 כוס רוטב סויה
1/4 כוס יין לבן יבש
1 כפית מיץ לימון
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוהה (250 מעלות צלזיוס).
  2. מפזרים את הירקות בתבנית. מניחים את נתחי הסלמון על מצע הירקות.
  3. מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב, ויוצקים על נתחי הסלמון שבתבנית.
  4. מכסים ביריעת נייר אלומיניום, ואופים כ 20 דקות בתנור (משך זמן הבישול תלוי בגודל נתחי הדגים).


חזרה