|
|
|
|
נזיד עדשים אדומות
/ פיליס גלזר
|
חומרים (5 מנות)
|
1 כוס עדשים כתומות |
3 כוסות מים |
1 גזר בינוני חתוך גס |
1 בצל בינוני חתוך גס |
2 כוסות דלעת או דלורית, חתוכות לקוביות |
1/2 1 כפית כמון |
1/2 1 כפית מלח |
2 שיני שום כתושות |
1/2 1 כפית כורכום |
פטרוזיליה או כוסברה קצוצה לקישוט |
אופן ההכנה |
1. בוררים היטב את העדשים ושוטפים. 2. מערבבים את העדשים עם המים ומביאים לרתיחה. אם נוצר קצף, מורידים באמצעות כף. 3. מנמיכים את האש ומוסיפים את הירקות והתבלינים. מבשלים במשך 60-45 דקות, או עד שהתערובת מסמיכה.
| חזרה | | |