|
|
|
|
פונץ' סיידר חם
/ דליה פן-לרנר
משקה אלכוהולי חגיגי.
|
חומרים
|
1 ליטר סיידר |
1/2 כוס ברנדי תפוחים (קלוואדוס) |
1/2 כוס רום (המשקה, לא התמצית!) |
1-2 תפוחי עץ חתוכים לפלחים (ללא הליבה) |
8 מסמרי ציפורן שלמים |
2 מקלות קינמון שבורים ל 6-4 חתיכות |
סוכר חום לפי הטעם |
עלי נענע (לא הכרחי) |
אופן ההכנה |
- מחדירים את מסמרי הציפורן ל- 8 מפרוסות התפוחים. מכניסים את כל החומרים, חוץ מעלי הנענע, לסיר אמייל או פלדת אל-חלד ומחממים על אש קטנה 10 דקות (לא מרתיחים ממש, אחרת האלכוהול יתנדף). מוסיפים את עלי הנענע לפני ההגשה.
| חזרה | | |