|
|
|
|
סלט אורז, בצל ירוק וסלק בשמן זית ופרמזן
/ חנוך בר-שלום
|
חומרים
|
3 כוסות אורז לבן מבושל וקר |
1 סלק מבושל וחתוך לקוביות קטנות |
3 בצלים ירוקים פרוסים או 3 כפות אורגנו טרי, קצוץ |
1/2 כוס שמן זית |
1/3 כוס מיץ לימון טרי |
2 שיני שום כתושות |
מלח ופלפל שחור טרי |
להגשה: |
גבינת פרמז'ן מגוררת |
אופן ההכנה |
מערבבים את כל החומרים ומשהים למשך שעה. מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים.
| חזרה | | |