שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אורז, בצל ירוק וסלק בשמן זית ופרמזן / חנוך בר-שלום


חומרים
3 כוסות אורז לבן מבושל וקר
1 סלק מבושל וחתוך לקוביות קטנות
3 בצלים ירוקים פרוסים או 3 כפות אורגנו טרי, קצוץ
1/2 כוס שמן זית
1/3 כוס מיץ לימון טרי
2 שיני שום כתושות
מלח ופלפל שחור טרי
להגשה:
גבינת פרמז'ן מגוררת
אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים ומשהים למשך שעה. מעבירים לצלחת הגשה. מפזרים מעל את הפרמזן ומגישים.
חזרה