שלח להדפסה  
תוספות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלאפל אסלי / רותי קינן


חומרים
250 גרם חומוס יבש
1 פרוסת לחם לבן שרויה במים וסחוטה או 2 כפות פירורי לחם
5 שיני שום
1 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1 צרור כוסברה קצוצה דק
1 כפית כמון
1/2 כפית אבקת אפייה או סודה לשתייה
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
  1.  משרים את גרגרי החומוס במים למשך הלילה. מסננים ומניחים בקערת מעבד-מזון. 
  2. מוסיפים את הלחם והשום ומעבדים למחית חלקה. מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב. מניחים לתערובת לעמוד כ 30 דקות.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר קטן. צרים כדורים קטנים בידיים לחות, או בעזרת מכשיר מיוחד, ומטגנים אותם בשמן החם עד שהם מזהיבים. מוציאים בכף מחוררת ומספיגים על מגבות נייר.

חזרה