שלח להדפסה  
רטבים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רוטב שמנת רוקפור / אנה קאסוטו מ"לה טוסקנה"


חומרים
25 גרם חמאה
2 כפות קמח
1 כוס חלב
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית מלח
קורט אגוז מוסקט
1/4 כוס גבינת מסקרפונה
4 כפות גבינת פרמז'ן
100 גרם גבינת רוקפור
אופן ההכנה
  1. מבשלים את החמאה עם הקמח תוך בחישה על להבה נמוכה. מוסיפים את החלב והשמנת בהדרגה, תוך בחישה מתמדת, עד שהרוטב רותח ומסמיך. מתבלים במלח ואגוז מוסקט.
  2. מוסיפים את יתר המרכיבים, מביאים לרתיחה ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מגישים מיד.

חזרה