שלח להדפסה  
ממולאים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

פלפלים חריפים ממולאים / רן שמואלי


חומרים
20 פלפלים אדומים חריפים מוארכים (עדיף גדולים)
1/2 ק"ג גבינה לבנה 9% או 5%
100 גרם גבינת צאן קשה, מגוררת
3 ענפים עלי טימין
קורט מלח
קורט פלפל לבן
אופן ההכנה
  1. מורידים בזהירות את החלק העליון של כל פלפל ומסלקים את הזרעים (הפלפל חייב להישאר שלם). קולים במחבת מרוחה בשמן או בגריל, עד שהם משנים צבע.
  2. בקערה מערבבים גבינה לבנה, גבינת צאן, טימין, מלח ופלפל לפי הטעם, עד לקבלת מרקם אחיד ורך. מכניסים לשקית זילוף, וממלאים את הפלפלים כמעט עד הסוף. אם לא מגישים מיד, עוטפים בניילון ושומרים במקרר או עד מועד ההגשה.


חזרה