פלפלים כבושים בחומץ
/ דליה פון-לרנר
כדאי להשתמש בפלפלים אדומים, כתומים וצהובים, כי צבעם נשמר בכבישה. פלפלים ירוקים נוטים לאבד צבע.
|
חומרים
|
פלפלים בצבעים שונים, חתוכים ל 6-4 נתחים גדולים, ללא החרצנים |
2 כוסות חומץ בן יין לבן |
2 כוסות מים |
2 כפות סוכר |
2 כפות מלח |
2 כפיות גרגרי פלפל שחור שלמים |
1 כפית גרגרי פלפל אנגלי |
1-2 עלי דפנה |
אופן ההכנה |
- מכניסים לסיר את כל מרכיבי תמיסת הכבישה ומרתיחים קלות לכ-10 דקות. מצננים מעט.
- ממלאים צנצנות מעוקרות (צנצנות שנטבלו במים רותחים) בפלפלים, ויוצקים עליהם את התמיסה החמה עד לכיסויים. אוטמים את הצנצנת ומשאירים למספר ימים בצד.
|
חזרה |