|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
פלצלך (לחמניות עם פרג ובצל)
/ הלה כהן
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
3 כוסות קמח |
25 גרם שמרים |
1 כפית שטוחה מלח |
1 כפית סוכר |
1 ביצה |
3 כפות שמן |
1 בצל בינוני קצוץ |
1 כף פרג |
1/2 כוס מים פושרים |
אופן ההכנה |
- מערבבים בקערה את הקמח, השמרים והסוכר. מוסיפים את הביצה, שמן, מלח, הבצל והפרג, ומערבבים.
- מוסיפים את המים בהדרגה לשים עד שהבצק חלק וגמיש. מכסים במגבת ומשהים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחלקים את הבצק לכדורים, משטחים את הכדורים ומשהים לתפיחה נוספת. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות, למשך 10 דקות. מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים 10 דקות נוספות.
| חזרה | | |