שלח להדפסה  
פירות ים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

רומלאד שרימפ של ג'ון פולסי / שגיא קופר


חומרים
1+3/4 כוס מיונז
2/3 כוס חרדל עם מעט חומץ ופלפל שחור
1 כף רוטב ווסטרשייר
1 כפית טבסקו או רוטב חריף אחר דומה
2/3 כוס בצל ירוק קצוץ קטן
1/3 כוס גבעולי סלרי קצוץ
2 כפות שום כתוש
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
2 כפיות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
26 שרימפס בינוניים, מבושלים במי מלח, מקולפים ומנוקים, מקוררים
אופן ההכנה
  1. מערבבים את כל המרכיבים לרוטב בקערת מתכת.
  2. מכסים ומניחים במקרר למשך כמה שעות, רצוי ללילה (מינימום ארבע שעות).
  3. להגשה: מניחים שישה שרימפים על עלה חסה יפה ולידם – לא עליהם – יוצקים כמות נדיבה של הרוטב. אל תטבלו את השרימפים ברוטב קודם להגשה, כיון שאז הם יאבדו את מוצקותם ומרקמם.

 

 

 

חזרה