|
|
|
|
רומלאד שרימפ של ג'ון פולסי
/ שגיא קופר
|
חומרים
|
1+3/4 כוס מיונז |
2/3 כוס חרדל עם מעט חומץ ופלפל שחור |
1 כף רוטב ווסטרשייר |
1 כפית טבסקו או רוטב חריף אחר דומה |
2/3 כוס בצל ירוק קצוץ קטן |
1/3 כוס גבעולי סלרי קצוץ |
2 כפות שום כתוש |
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה |
2 כפיות מיץ לימון |
מלח ופלפל שחור גרוס |
26 שרימפס בינוניים, מבושלים במי מלח, מקולפים ומנוקים, מקוררים |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל המרכיבים לרוטב בקערת מתכת.
- מכסים ומניחים במקרר למשך כמה שעות, רצוי ללילה (מינימום ארבע שעות).
- להגשה: מניחים שישה שרימפים על עלה חסה יפה ולידם – לא עליהם – יוצקים כמות נדיבה של הרוטב. אל תטבלו את השרימפים ברוטב קודם להגשה, כיון שאז הם יאבדו את מוצקותם ומרקמם.
| חזרה | | |