|
|
|
|
סלט כרוב ברוטב פרג
/ פיליס גלזר
|
חומרים (7 מנות)
|
1 ראש כרוב בינוני, פרוס דק מאוד |
1 פלפל אדום פרוס דק מאוד |
1 פלפל ירוק פרוס דק מאוד |
3 בצלים ירוקים קצוצים |
פטרוזיליה לקישוט |
לרוטב: |
1/4 כוס דבש או גרגרי סוכר טבעי בהיר (דמררה) |
1/2 כוס שמן חמניות |
5 כפות חומץ יין לבן או הדרים |
1 בצל ירוק בינוני |
1/2 כפית מלח |
1/2 כפית חרדל דיז'ון |
קורט טרגון יבש או קצת יותר טרי (לא הכרחי) |
2 כפיות פרג שלם |
אופן ההכנה |
- מתחילים דווקא בהכנת הרוטב. מערבבים בממחה את כל החומרים לרוטב, חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג, ומעבירים לצנצנת עם מכסה לספיגת הטעמים.
- מערבבים את כל החומרים לסלט, ויוצקים מלמעלה את הבצלים והרוטב. מקשטים בפטרוזיליה ומגישים.
| חזרה | | |