שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

עוגיות בוטנים / רותי קינן


חומרים
400 גרם אבקת סוכר
200 גרם בוטנים טחונים
2 חלבונים
אופן ההכנה
  1. מחממים את התנור לחום נמוך (150 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.
  2. מערבבים את אבקת הסוכר עם הבוטנים. מקציפים את החלבונים לקצף רך ומקפלים לתוכו את תערובת הבוטנים. מזליפים את התערובת משקית זילוף עם פיה חלקה לתבנית המרופדת בנייר אפייה. אפשר גם להעביר את התערובת לתבנית באמצעות כפית.
  3. אופים כ 15 דקות, או עד שפני העוגיות יבשים וסדוקים מעט למראה.


חזרה