סלט אנשובי
/ פסקל פרץ-רובין
סלט חמצמץ המוגש במטבח היווני.
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
1 בצל גדול, חתוך לקוביות קטנות |
2-3 מלפפונים בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות |
4 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות או פלחים |
5 דגי אנשובי חתוכים לרצועות |
1/2 כוס זיתים שחורים מגולענים |
לרוטב: |
3 כפות שמן |
1 כף חרדל |
3 כפות חומץ בן יין |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
1. מניחים בקערה רחבה את הבצל, המלפפונים, העגבניות, הזיתים ורצועות האנשובי מערבבים קלות. 2. בכלי נפרד, מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב לקערה, מערבבים ומגישים.
|
חזרה |