|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מרק/ציר בשר
/ חיליק גורפינקל
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 |
10 ליטר מים קרים |
5 בצלים קלופים, באחד מהם תקועים 2 מסמרי ציפורן. |
5 גזרים קלופים |
1 שורש פטרוזיליה קלוף |
1 שורש סלרי קלוף |
5 עלי דפנה |
1 כפית גרגירי פלפל שחור שלם |
5 גרגירים פלפל אנגלי |
1 צרור עשבי תבלין קטן קשור בחוט: פטרוזיליה, כוסברה, טרגון |
1 כף מלח גס |
אופן ההכנה |
- מכניסים את הבשר לסיר גדול, מוסיפים את המים, הבצלים, הציפורן, הגזרים, שורשי הסלרי והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.
- מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ועשבי התיבול, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 שעות. במהלך הבישול מוסיפים את המלח.
| חזרה | | |