שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק/ציר בשר / חיליק גורפינקל


חומרים
1
10 ליטר מים קרים
5 בצלים קלופים, באחד מהם תקועים 2 מסמרי ציפורן.
5 גזרים קלופים
1 שורש פטרוזיליה קלוף
1 שורש סלרי קלוף
5 עלי דפנה
1 כפית גרגירי פלפל שחור שלם
5 גרגירים פלפל אנגלי
1 צרור עשבי תבלין קטן קשור בחוט: פטרוזיליה, כוסברה, טרגון
1 כף מלח גס
אופן ההכנה
  1. מכניסים את הבשר לסיר גדול, מוסיפים את המים, הבצלים, הציפורן, הגזרים, שורשי הסלרי והפטרוזיליה. מביאים לרתיחה ומסירים את הקצף.
  2. מוסיפים את עלי הדפנה, הפלפל האנגלי ועשבי התיבול, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 שעות. במהלך הבישול מוסיפים את המלח.

חזרה