|
|
|
|
ממרח רוקפור
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
1 חבילה גבינת שמנת |
120 גרם גבינת רוקפור |
2 כפות ברנדי או קוניאק (לא הכרחי) |
1 כפית טרגון מיובש או כף טרגון טרי קצוץ |
1/2 כוס אגוזי לוז קלויים וקצוצים |
אופן ההכנה |
- במעבד-מזון שמים את כל החומרים מלבד האגוזים ומעבדים כ 2 דקות.
- קוצצים את אגוזי הלוז וקולים אותם במחבת יבשה על גבי אש בינונית-גבוהה. בוחשים עד שהם מזהיבים, כ 3-4 דקות. מוסיפים שליש מהאגוזים הקצוצים לתערובת הגבינות, ומעבירים את התערובת לקערת הגשה.
- מפזרים מלמעלה את שאר האגוזים. נשמר כשבוע במקרר.
| חזרה | | |