|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
ממרח אגוזי קשיו וגבינה
/ פיליס גלזר
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים (6 מנות)
|
100 גרם אגוזי קשיו או שקדים, או פיסטוקים מקולפים |
200 גרם גבינת שמנת או גבינה לבנה 5% |
2-4 כפות יוגורט |
1 שן שום כתושה |
1 כף פטרוזיליה או כוסברה קצוצה |
מלח ופלפל לפי הטעם |
אופן ההכנה |
- קולים את אגוזי הקשיו על רדיד אפייה בטוסטר אובן או במחבת יבשה.
- מרסקים לחתיכות קטנות במעבד-מזון. מערבבים את הגבינה והיוגורט ובוחשים פנימה את השום, אגוזי הקשיו והפטרוזיליה. מתבלים ומורחים על לחם. ניתן לשמור בכלי סגור במקרר.
| חזרה | | |