שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סבנח (תרד) עם טלה / חנוך (חני) פרבר

סבנח הוא סוג של תרד בלאדי שניתן להשיג בשווקים, אם לא מוצאים אפשר להשתמש בתרד רגיל.


חומרים (6 מנות)
2 בצלים קצוצים דק
2 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
1 ק"ג סבנח קצוץ גס או קילו תרד רגיל
300 גרם בשר טלה רזה קצוץ (רצוי לקצוץ ביד. למי שאין סבלנות, שישתמש בבשר טחון גס)
1/2 כוס מרק עוף
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
מעט אגוז מוסקט מגורר
לימון להגשה
אופן ההכנה
  1.  בסיר רחב מטגנים בצל ושום בשמן זית, עד שהבצל מתרכך אך לא משחים. מוסיפים את הטלה ומבשלים כמה דקות תוך בחישה, עד שהבשר משחים מעט. 
  2. מוסיפים את התרד ומערבבים. כאשר התרד מתרכך, מוסיפים את מרק העוף ומתבלים. מבשלים כ 20 דקות ומגישים חם עם אורז לבן.


חזרה