|
|
|
|
סינטה במרינדה של בירה
/ פיליס גלזר
|
חומרים
|
500 גרם בשר סינטה ללא שומן, חתוך ל 4 סטייקים |
למרינדה(גירסה 1): |
1/4 כוס רוטב סויה |
1/2 1 כוסות בירה |
2 כפות סוכר חום |
1 כפית ג'ינג'ר טחון טחון |
למרינדה(גירסה 2): |
1/4 כוס סוכר חום |
1/2 1 כפות חרדל דיז'ון עם גרגרים |
1 כף חומץ רגיל |
1 בצל קצוץ דק |
1 עלה דפנה |
1/2 1 כוסות בירה |
אופן ההכנה |
- אופן ההכנה למרינדה מספר 1:
מערבבים את החומרים בתבנית רדודה (לא אלומיניום) ומוסיפים את הסטייקים. מכסים ומקררים למשך שעה לפחות. מכינים בגריל או על האש.
- אופן ההכנה למרינדה מספר 2:
מערבבים את כל החומרים בסיר קטן (לא אלומיניום). מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ 10 דקות. מצננים. יוצקים מעל הסטייקים, מכסים, ומקררים למשך שעה או שעתיים לפני שמכינים בגריל או על האש.
| חזרה | | |