שלח להדפסה  
קינוחים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מוס מסקרפונה / אביבית פריאל


חומרים (8 מנות)
5 חלמונים
150 גרם (3/4 כוס) סוכר
250 גרם גבינת מסקרפונה
1/2 כפית תמצית וניל
375 מ"ל (1/2 1 מכלים) שמנת מתוקה
אופן ההכנה
  1.  מקציפים את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד שהם תפוחים ובהירים. מוסיפים את הגבינה ומקפלים בעדינות. מוסיפים את הווניל.
  2. מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר לקצפת, ומקפלים לתוך הגבינה. יוצקים לקעריות אישיות על גבי מחית פרי טרי, או בישקוטים טבולים בקפה.

חזרה