|
|
|
|
מוס מסקרפונה
/ אביבית פריאל
|
חומרים (8 מנות)
|
5 חלמונים |
150 גרם (3/4 כוס) סוכר |
250 גרם גבינת מסקרפונה |
1/2 כפית תמצית וניל |
375 מ"ל (1/2 1 מכלים) שמנת מתוקה |
אופן ההכנה |
- מקציפים את החלמונים עם חצי מכמות הסוכר עד שהם תפוחים ובהירים. מוסיפים את הגבינה ומקפלים בעדינות. מוסיפים את הווניל.
- מקציפים את השמנת עם שארית הסוכר לקצפת, ומקפלים לתוך הגבינה. יוצקים לקעריות אישיות על גבי מחית פרי טרי, או בישקוטים טבולים בקפה.
| חזרה | | |