שלח להדפסה  
משקאות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

שיבאס מנהטן / עירית בלוה


חומרים
60 מ"ל ויסקי "שיבאס ריגל"
30 מ"ל ורמוט יבש
30 מ"ל ורמוט מתוק
הזלפה ליקר גרנד-מרנייה
סליל קליפת תפוז
קוביות קרח
אופן ההכנה
  1. שמים קוביות קרח בכוס.
  2. מוזגים את הוויסקי, הוורמוט היבש והמתוק והליקר. מערבבים היטב ומסננים לכוסית אחרת, מקוררת.
  3. פורסים רצועה של קליפת תפוז, שורפים אותה (אפשר על להבת הגז), מניחים בכוסית ומגישים.

חזרה