|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
נקניקיות צ'וריסו עטופות בחזה אווז מעושן
/ בני סיידא
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
5 כפות שמן |
5 נקניקיות צ'וריסו חצויות לרוחבן |
10 פרוסות חזה אווז מעושן |
אופן ההכנה |
- מחממים מעט מהשמן במחבת כבדה. מוסיפים את הנקניקיות ומטגנים מכל הצדדים. מוציאים ומצננים.
- לקראת ההגשה עוטפים כל נקניקיה בפרוסת חזה אווז מעושן ומהדקים בקיסם עץ. לפני ההגשה מטגנים שוב עד שהמעטפת נעשית פריכה. מגישים חם.
| חזרה | | |