|
|
|
|
עוגת קוקוס בחושה
/ מיכל לוי-אלחלל
|
חומרים
|
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר |
1.25 כוסות סוכר |
3 ביצים |
1.5 כוסות פתיתי קוקוס |
1 כוס חלב קוקוס |
1.5 כוסות קמח |
1 כפית גדושה אבקת אפייה |
כלים: |
תבנית אינגליש קייק |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנור לחום בינוני (175 מעלות צלזיוס) ומשמנים את התבנית.
- מקציפים את החמאה והסוכר בערת המערבל, עד שהחמאה מלבינה במקצת. מוסיפים את הביצים ומבליעים בעדינות בחמאה. מוסיפים את פתיתי הקוקוס וחלב הקוקוס ומערבבים במהירות נמוכה עד שנוצרת בלילה אחידה. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים.
- יוצקים את העיסה לתבנית ואופים 50 דקות, או עד שהעוגה מזהיבה.
הערה: העוגה נשמרת כ 6 ימים בטמפרטורת החדר.
| חזרה | | |