שלח להדפסה  
סלטים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

סלט אפרסמון, אבוקדו ובננה ברוטב פרג / פיליס גלזר


חומרים (8 מנות)
4 אבוקדו בינוניים
4 אפרסמונים
4 בננות קטנות, פרוסות
לרוטב:
1/4 כוס דבש או גרגרי סוכר טבעי בהיר (דמררה)
1/4 כוס שמן חמניות
5 כפות חומץ בן יין לבן או הדרים
1 בצל ירוק בינוני
1/2 כפית מלח
1/2 כפית חרדל דיז'ון , רצוי ללא חומר משמר
קורט טרגון יבש או קצת יותר טרי (לא הכרחי)
2 כפיות פרג שלם
אופן ההכנה
  1.  מתחילים דווקא בהכנת הרוטב. מערבבים בממחה את כל החומרים לרוטב, חוץ מהפרג. בוחשים פנימה את הפרג, ומעבירים לצנצנת עם מכסה לספיגת הטעמים. 
  2. מכינים את הסלט: פורסים את האבוקדו והאפרסמונים, או חותכים לקוביות (לא מקלפים את האפרסמונים), ומערבבים עם פרוסות הבננה. מחלקים את הפירות לכוסות קוקטייל או יין לפי מספר הסועדים, ויוצקים מלמעלה את הרוטב.

חזרה