|
|
|
|
סטייק אנטרקוט בתבלינים
/ רפי אהרונוביץ'
|
חומרים (4 מנות)
|
4 סטייק אנטרקוט במשקל של כ 300 גרם כל אחד |
לתערובת התיבול: |
1 כף שטוחה זרעי כוסברה כתושים |
1 כפית פלפל שחור גרוס |
5 שיני שום כתושות |
1/2 כוס שמן זית |
2 כפות פטרוזיליה קצוצה |
2 כפות סוכר חום |
מעט רוטב טבסקו |
מלח |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל מרכיבי התיבול ומשהים למשך שעה.
- מורחים את הסטייקים בתערובת וצולים על הגריל כ 6 דקות מכל צד.
| חזרה | | |