שלח להדפסה  
מרקים

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרק מינסטרונה


חומרים
2 כפות שמן צמחי
1 כוס בצל קצוץ
2 שיני שום קלופות וקצוצות
2.5 כוסות קישואים קלופים וחתוכים לקוביות
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות
1/2 כוס גזר חתוך לקוביות
2.5 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
6 כוסות מים
1 כוס שעועית לבנה מבושלת, אפשר מקופסא (ללא הרוטב)
חופן פסטה קצרה
חופן עלי ריחן קצוצים
3 גבעולי טימין
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן בסיר גדול מעל להבה בינונית. מאדים את הבצל והשום במשך 5 דקות.
  2. מוסיפים את הירקות החתוכים, האורגנו והמים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10-20 דקות, עד שתפוחי האדמה כמעט מוכנים.
  3. מוסיפים את השעועית, הפסטה, הריחן, הטימין והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5-7 דקות, או עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד.

חזרה