|
|
|
|
מרק מינסטרונה
|
חומרים
|
2 כפות שמן צמחי |
1 כוס בצל קצוץ |
2 שיני שום קלופות וקצוצות |
2.5 כוסות קישואים קלופים וחתוכים לקוביות |
2 גבעולי סלרי חתוכים לקוביות |
1/2 כוס גזר חתוך לקוביות |
2.5 כוסות תפוחי אדמה חתוכים לקוביות |
1 כפית אורגנו יבש |
1/2 כפית פלפל שחור גרוס |
6 כוסות מים |
1 כוס שעועית לבנה מבושלת, אפשר מקופסא (ללא הרוטב) |
חופן פסטה קצרה |
חופן עלי ריחן קצוצים |
3 גבעולי טימין |
1 כוס פטרוזיליה קצוצה |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר גדול מעל להבה בינונית. מאדים את הבצל והשום במשך 5 דקות.
- מוסיפים את הירקות החתוכים, האורגנו והמים, מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10-20 דקות, עד שתפוחי האדמה כמעט מוכנים.
- מוסיפים את השעועית, הפסטה, הריחן, הטימין והפטרוזיליה ומבשלים עוד 5-7 דקות, או עד שהפסטה מוכנה. מגישים מיד.
| חזרה | | |