|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
מרקחת תפוזונים סיניים עם דבש וזנגוויל טרי
/ בני סיידא מחבר "ספר הדבש השלם"
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
600 גרם תפוזונים סיניים (קומקוואט) |
1 כוס סוכר חום |
1/2 כוס דבש |
1/2 1 כוסות מים |
1 שורש ג'ינג'ר טרי באורך 3 ס"מ, חתוך לקוביות קטנות |
אופן ההכנה |
- שוטפים היטב את התפוזונים וחותכים חריץ קטן בכל אחד מהם במקום החיבור של הגבעול לפרי.
בסיר רחב ושטוח מרתיחים את הסוכר, הדבש והמים.
- מוסיפים לסיר את התפוזונים והג'ינג'ר, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כשעה בסיר ללא כיסוי. מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת, ושומרים במקום אפל וקריר.
| חזרה | | |