שלח להדפסה  
ריבות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

מרקחת תפוזונים סיניים עם דבש וזנגוויל טרי / בני סיידא מחבר "ספר הדבש השלם"


חומרים
600 גרם תפוזונים סיניים (קומקוואט)
1 כוס סוכר חום
1/2 כוס דבש
1/2 1 כוסות מים
1 שורש ג'ינג'ר טרי באורך 3 ס"מ, חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
  1.  שוטפים היטב את התפוזונים וחותכים חריץ קטן בכל אחד מהם במקום החיבור של הגבעול לפרי. 
    בסיר רחב ושטוח מרתיחים את הסוכר, הדבש והמים.
  2. מוסיפים לסיר את התפוזונים והג'ינג'ר, מביאים שוב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כשעה בסיר ללא כיסוי. מעבירים לצנצנת זכוכית מעוקרת, ושומרים במקום אפל וקריר.

חזרה