שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

ביצים בלולות בגבינת עזים ושמן זית / בני סיידא


חומרים (7 מנות)
1/4 כוס שמן זית
10 ביצים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
200 גרם גבינת עיזים קשה (סנט מור), פרוסה
3 בצלים ירוקים קצוצים דק
אופן ההכנה
  1. מחממים את השמן במחבת כבדה.
  2. טורפים קלות את הביצים בקערה ומתבלים במלח ופלפל.
  3. מניחים את פרוסות הגבינה במחבת. אחרי דקה יוצקים עליהן את הביצים ומטגנים תוך כדי בחישה קלה, עד שהביצים נקרשות אך נשארות רכות במקצת. מפזרים מלמעלה את הבצל הירוק, מסירים מהלהבה ומגישים לשולחן במחבת, בתוספת באגט חם וחמאה מתובלת.


חזרה