שלח להדפסה  
שונות

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

בריק ממולא בביצה / בני סיידא

עלה סיגר מטוגן עם ביצה, מהמטבח הטוניסאי.


חומרים (6 מנות)
2 בצלים קצוצים
2 בצלים ירוקים קצוצים
4 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור טרי טחון
שמן לטיגון חצי עמוק
6 עלי סיגר
6 ביצים
אופן ההכנה
  1. מערבבים בקערה את הבצלים והפטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.
    מחממים את השמן במחבת רחבה.
  2. מניחים עלה סיגר על משטח העבודה ושמים במרכזו מעט מתערובת הבצל. שוברים את הביצה מעל התערובת, מקפלים את העלה לשניים וסוגרים, כך שיתקבל חצי עיגול, מקפלים שוב לשניים ומטגנים בשמן החם משני הצדדים עד שהבצק מזהיב. מכינים באותו אופן את שאר העלים ומגישים חם, בתוספת סלט ירקות חתוך דק ומתובל בשמן זית ולימון.

חזרה