|
|
|
|
סלט תפוחי אדמה ברוטב זיתים ורוקט
/ חנוך בר שלום
|
חומרים
|
4 תפוחי אדמה |
לרוטב: |
1/2 כוס שמן תירס |
1/4 כוס שמן זית |
50 גרם זיתי קלמטה מגולענים ופרוסים |
1/4 כוס חומץ בן יין לבן |
1 כף חרדל דיז'ון |
1 כפית דבש |
2 שיני שום כתושות |
1/2 כוס עלי רוקט (או ריחן) חתוכים לרצועות |
מלח |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם, עד שהם מתרככים. מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על תפוחי האדמה ומערבבים. משהים לפחות 4 שעות לספיגת הטעמים.
| חזרה | | |