שלח להדפסה  
בשר

לחצו כאן להגדיל הטקסט לחצו כאן להגדיל הטקסט

טאג'ין טלה עם פול ושורש סלרי / בני סיידא


חומרים
1/2 כוס שמן
1/2 1 ק"ג בשר טלה (רצוי שוק), חתוך לקוביות
1 כפית ג'ינג'ר
20 חוטי זעפרן מושרים ברבע כוס מים רותחים
מלח ופלפל שחור טחון טרי
1/2 ק"ג פול ירוק קפוא
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 עגבניות מרוסקות
2 לימונים כבושים קצוצים
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
  1.  מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומזהיבים מכל הצדדים (כ 10 דקות). מוסיפים 3 כוסות מים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
  2. מוסיפים את הפול, הסלרי והעגבניות ומבשלים כשעה נוספת, עד שהפול רך והרוטב סמיך.
  3.  מוסיפים את הלימונים הכבושים, טועמים ומשפרים את התיבול. מגישים חם בעיטור פטרוזיליה קצוצה.

חזרה