|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
טאג'ין טלה עם פול ושורש סלרי
/ בני סיידא
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1/2 כוס שמן |
1/2 1 ק"ג בשר טלה (רצוי שוק), חתוך לקוביות |
1 כפית ג'ינג'ר |
20 חוטי זעפרן מושרים ברבע כוס מים רותחים |
מלח ופלפל שחור טחון טרי |
1/2 ק"ג פול ירוק קפוא |
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות קטנות |
2 עגבניות מרוסקות |
2 לימונים כבושים קצוצים |
1 כוס פטרוזיליה קצוצה |
אופן ההכנה |
- מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר והתבלינים ומזהיבים מכל הצדדים (כ 10 דקות). מוסיפים 3 כוסות מים ומרתיחים. מבשלים על אש נמוכה כשעתיים.
- מוסיפים את הפול, הסלרי והעגבניות ומבשלים כשעה נוספת, עד שהפול רך והרוטב סמיך.
- מוסיפים את הלימונים הכבושים, טועמים ומשפרים את התיבול. מגישים חם בעיטור פטרוזיליה קצוצה.
| חזרה | | |