|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
ירכי עוף במשרה של שמן זית, דבש ונענע
/ חנוך בר שלום
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 ק"ג ירכי עוף ללא עצם גב |
מלח |
למשרה: |
3/4 כוס שמן זית |
1/3 כוס דבש |
1/4 כוס חומץ בן יין אדום |
1/2 כוס נענע טרייה, קצוצה |
6 שיני שום כתושות |
פלפל שחור |
אופן ההכנה |
- מערבבים את כל חומרי המשרה ויוצקים על העוף, כך שכל הנתחים יכוסו היטב. משהים למשך 4 שעות לפחות.
- צולים על הגריל כ 7 דקות מכל צד. ממליחים ומגישים.
| חזרה | | |