דסקיות בצק עלים בגבינה ועירית
/ בני סיידא
הכמויות מספיקות ל 40 עוגיות קטנות.
|
חומרים
|
400 גרם בצק עלים |
למלית: |
250 גרם גבינת שמנת |
200 גרם גבינה לבנה 9% |
1 שקית (50 גרם) אבקת מרק פטריות |
1 ביצה |
1/2 כוס מחית תפוחי אדמה |
צרור עירית קצוצה |
אופן ההכנה |
- מחממים את התנוך חום בינוני-גבוה (200 מעלות צלזיוס) ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה מלבני. מורחים כל עלה במחצית מכמות המלית ומגלגלים במהודק לגליל. חותכים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ ומסדרים בתבנית בשכיבה (החתך כלפי התבנית). אופים כ- 20 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
|
חזרה |