|
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
טבעות בצל מטוגנות
/ אבי שטייניץ
![](http://www.ynet.co.il/images/whitespace.gif) |
חומרים
|
1 בצל פרוס לטבעות |
חלב |
קורנפלור |
תבלין קייג'ון ("פול פרודהום") |
שמן לטיגון עמוק |
אופן ההכנה |
- משרים את טבעות הבצל בחלב למשך שעה.
- מערבבים קורנפלור עם תבלין קייג'ון. טובלים את טבעות הבצל בתערובת, מטגנים בשמן חם ומניחים על מגבות נייר לספיגת עודפי השמן.
| חזרה | | |